VELKOMMEN TIL GLADE VANER V/ SUSANNE

Glade Vaner handler om at skabe autentisk glæde i dit liv. Her får du hjælp til at handle på det, der gør dig glad uden at lade dig forstyrre af andres forventninger. Har du oplevet, at glæden forsvinder, når du handler ud fra andres livsværdier og drømme, og ikke ud fra dine egne?

Vejen til indre glæde starter her
Den simple opskrift på glæde kan koges ned til at gøre det, der gør dig glad. Det burde vel ikke være så svært? Men det simple er ofte det svære.

For at opnå autentisk glæde skal du først og fremmest finde ind til det, der gør dig glad og som nærer din sjæl, dit formål. Måske kender du allerede dit formål, men får ikke handlet på det. Jeg møder mange, som godt ved, hvad de gerne vil, men som ikke får handlet på deres drømme.

Farvel til vaner, der dræner
Hos Glade Vaner får du en vaskeægte hovedrengøring på indersiden. Her siger du farvel til vaner, der dræner. Sammen lægger vi en glad kurs med glade vaner. Igennem et veltilrettelagt coachingforløb med GOAL MAPPING (link), finder vi ind til essensen af, hvem du er og hvad du brænder for. Og med et nyt sæt glade vaner er du godt på vej til at indfri dine drømme.

I trygge hænder
Jeg kender bumpene på vej, for jeg har selv gået den. Jeg kender de Glade Vaner og dem der dræner, så her er du er i gode hænder. Ved at implementere de nye vaner i din hverdag, sikrer vi, at du skaber en reel forandring, hvor du ikke falder tilbage til gamle, livsbegrænsende vaner.

Lige siden jeg blev certificeret coach, har jeg guidet andre (heriblandt flest kvinder) til at skabe det liv, de længes efter. Det er mit håb også kunne guide dig til at finde din vej med Glade Vaner. Velkommen til!

Glade hilsner
Susanne, din fyrmester på rejsen og specialist i glade vaner
”Together we shine brighter!”

Susanne

KEEP IN TOUCH