GRATIS OPSTARTS SAMTALE

For at leve det liv du drømmer om, må du først have en drøm. At vide hvad du virkelig ønsker er en af de vigtigste lektioner i livet. Ofte har vi ubevidst fokus på det vi ikke ønsker. 

Hvad gør dig glad? Hvad giver dig en boblende champagne fornemmelse inden i? 

VISUALISER DINE MÅL & DRØMME

Det er vigtigt, at du er tryg og glad ved dit valg af mig som coach, og jeg kan give dig det forløb du søger. Når du skal ud at rejse er udvalget stort. Det samme gælder udvalget af coaches. Derfor tilbyder jeg en GRATIS opstarts samtale på 20 min. hvor vi sammen afdækker, om jeg er din rette personlige rejseguide. Afhængig af hvor du er på din personlige rejse tilbyder jeg følgende:

LIVSBALANCE TJEK

Et livsbalance tjek tager temperaturen på hvor du står i dag, og hvor du gerne vil hen. Du får GRATIS 20 min. introduktion til at øge din bevidsthed om hvilke af de 7 store livsområder, der giver dig udfordringer og hvilke der fungerer. Det er et fantastisk redskab til at finde ud af hvor du skal starte din personlige rejse, eller hvad der blokerer for at du kan tage dit næste skridt.

FEED BACK

Er du nysgerrig og har allerede lavet dit første GRATIS goal map, men i tvivl om du har formuleret det stærkt nok? Jeg tilbyder GRATIS feedback på 20 min. Du vil endvidere få en kort introduktion til hvordan du implementerer dit goal map i din hverdag, så dine drømme bliver til virkelighed,

BOOK DIN GRATIS OPSTARTS SAMTALE HER