HVAD ER LIFE MAPPING

LIFE MAPPING

er en metode, der som Goal Mapping er udviklet til at forbinde dine bevidst valgte mål, med din underbevidsthed. Metoden støtter dig i at finde hjem til dig selv.

HVEM VIL DU GERNE VÆRE?

Som mor, kæreste, kone, mand, ansat? Du er ikke dine tanker, du har tanker –  så her støttes du I at skabe en selvopfattelse, som svarer til dit sande selv. I virkeligheden er du allerede præcis som du skal være, men måske har du glemt det?

7 ENKLE TRIN

som du guides igennem i det online goal mapping univers. De første trin omfatter de positive værdier du ønsker at udvikle og bliver skrevet som bekræftelser. Disse aktiverer din venstre hjernehalvdel. Den anden skabelon er billeder, der aktiverer din højre hjernehalvdel. Dit resultat bliver et personligt Life Map, som samler et billede af hvem du virkelig ønsker at være.

FIND HJEM TIL DIG SELV

til forskel fra Goal Mapping, har Life Mapping ikke en dato for hvornår du er i mål. At være vores bedste er en rejse uden dato, som ændrer sig fra dag til dag. Med Life Mapping skaber du dit eget personlige ”indre fitness” program, som hver dag støtter dig på rejsen, hjem til dig selv.

”Why fit in, when you are born to stand out”

SE SUSANNES PERSONLIGE LIFE MAP – KLIK PÅ BANNER HERUNDER