FYRAFTENS WORKSHOP 

BEVIDST OPRYDNING – i det indre og ydre 

 

BEVIDST OPRYDNING

er udviklet til dig, som bliver træt bare ved tanken om at skulle rydde op. Jeg tilbyder personlig udvikling ved hjælp af oprydning i det indre såvel som det ydre. Jeg hjælper dig med at skabe orden, livskvalitet, glæde i dig selv, i dit hjem og i dit liv.

“Bevidst oprydning handler om at gøre, fremfor at tænke på at gøre.”

Hvis du har rod i dit liv, og ikke ved hvor du skal starte, så er Bevidst Oprydning noget for dig. Du er klar til at tage aktiv handling mod et gladere liv med mere overskud, men mangler skubbet til at sætte i gang.

UNDGÅ AT LØBE TØR FOR ENERGI – PAS PÅ DIT BATTERI 

Få ryddet op på alle etager af dit fyrtårn, skridt for skridt.  Ikke to fyrtårne i verden er ens, og alle lyser forskelligt. Forestil dig at du er fyrmester, som skal holde lys i lampen hver dag. Det kræver en vis diciplin og fokus at passe sådan et fyr, men gør vi det ikke på daglig basis så er det batteriet kan begynde at aflade.

SKAB ET LIV I BALANCE OG ALLE REGNBUENS FARVER 

Selve oprydningen er opdelt i 7 livsområder, som hver har en farve. Hver farve repræsenterer både en ydre og en indre værdi. Fx. rød er både dit fysiske velvære, men også dit hjem. Har du brug for at rydde op i dine fysiske vaner, eller har du fysisk rod i dit hjem – så er det her vi tager fat. 

HVOR I DIT LIV HAR DU BRUG FOR AT RYDDE OP

Uanset om det roder i dit hjem, dit tøjskab, i dine tankemønstre, dine følelser eller relationer – så vil du skabe afklaring omkring hvor du skal starte og få hjælp til at komme i gang. Det vil blive lettere for dig at træffe beslutninger og handle på dem så resultatet giver dig positiv energi.

I BEVIDST OPRYDNING FÅR DU:

o Overskud og handlekraft
o Øget bevidsthed så oprydning bliver en leg
o En hovedrengøring af gamle vaner
o Din indre kritiker bliver erstattet af dine indre Bad Ass
o Introduktion til en farverig oprydnings metode ogACTION
o En visuel plan som gør din underbevidsthed til din bedste o makker
o Positiv Energi til dit batteri

PRAKTISK INFORMATION 

Jeg afholder fyraftens workshops på udvalgte datoer, hold øje med Instagram og Facebook.