LIVSFORMÅL – FIND DIN VEJ

FYRVEJEN

er et 7 ugers personligt og skræddersyet coachingforløb, der fokuserer på at finde dit livsformål ved hjælp af Goal Mapping-metoden. FYRVEJEN støtter dig i at se dit liv i et helt nyt perspektiv. Sammen finder vi frem til, hvilket liv du i virkeligheden drømmer om.

Igennem 7 sessioner vil du, trin-for-trin, lære, hvordan du skaber de resultater, du længe har ønsket dig, men uden at vide hvordan.

Investér i dig selv og giv dig selv, den gave din sjæl fortjener – udbyttet kan du tage med dig resten af livet. Tilmeld dig FYRVEJEN og udfold dit fulde livspotentiale ved at finde DIN sande livsvej.

FYRVEJEN-forløbet er til dig, der ønsker at:

 • Få mere klarhed om retningen i og formålet med dit liv
 • Opleve mere passion, mening og autenticitet i dit liv
 • Få en bedre balance mellem krop, sind og sjæl
 • Blive mere effektiv: få gjort mere med langt mindre anstrengelse
 • Få et bedre helbred, både fysisk og mentalt, mere energi og velvære generelt
 • Forøge din glæde
 • Blive mere fokuseret og opnå en større indre ro.

FYRVEJEN-forløbet giver dig redskaberne og indsigten til at leve dit liv indefra og ud, og ikke udefra og ind. FYRVEJEN er specielt til dig, som ønsker at vinke farvel til hamsterhjul, madkasser, kassetænkning og drænende rutiner, men som ikke ved, hvordan du kommer i gang med at udleve dine drømme og længsler. Måske har du brug for et kærligt puf?

Forløbet vil give dig mulighed for at:

 • Handle ud fra dit højere selv, eller det, der også kaldes sjælen fremfor egoet
 • Lære, hvordan du styrer sindet, så sindet ikke styrer dig
 • Sænke stressniveauet i dit liv
 • Give slip på ubevidste og begrænsende mønstre, frygt og selvsaboterende vaner gennem en øget selvindsigt
 • Udvikle og forstærke konstruktive overbevisninger om dig selv og dit liv
 • Skabe dit drømmeliv ud fra velafprøvede og systematiske metoder
 • Blive en bevidst skaber af dit nye liv, inspirere og støtte andre i at gøre det samme ved at gå foran som et eksempel og forbillede.

Metode, indhold og varighed

Et FYRVEJEN-forløb strækker sig over 7 sessioner igennem 7 uger (1 hver uge ell. måned) og inkluderer personlig 1:1-coaching á enten 60/90 minutters varighed – du kan vælge mellem et intensivt forløb på 90 min. pr. session eller et kortere på 60 min. Se priserne allernederst på siden. Sessionerne foregår online, men det er også muligt at mødes personligt hvis du bor på Sjælland.

I et FYRVEJEN-forløb benytter vi Goal Mapping, og vil undersøge og optimere dine 7 store livsområder: fysisk, emotionelt, socialt, mentalt, økonomisk, spirituelt og dit sjælsformål. Ved at arbejde med de 7 største livsområder får du mulighed for, systematisk, at erstatte de vaner, der dræner dig, med glade vaner.

Kort om Goal Mapping-metoden

Goal Mapping forbinder dine bevidst valgte mål med din underbevidsthed. Når du guides igennem de 7 enkle trin udfylder du gradvist både en skabelon til ord, som aktiverer din venstre hjernehalvdel, og en skabelon med billeder, der aktiverer din højre hjernehalvdel. Dit resultat bliver et personligt Goal Map, som samler dine mål for, hvad du vil opnå, hvorfor du ønsker det, en handlingsplan for hvordan du planlægger at nå dine mål og hvem der skal hjælpe dig i processen. (Læs mere under fanen metode)

I praksis vil du få til opgave dagligt at bruge ml. 1-3 min., hvor du forbinder dig med dit Goal Map. Ved at sige det højt, se på det og mærke følelsen vil du sende en powerfuld kommando til din underbevidsthed.

Goal Mapping fungerer som kortet, du navigerer efter, og metoden sikrer, at du kommer derhen, du gerne vil.

FYRVEJEN – en genvej til Dine Drømme

Med et FYRVEJEN-forløb, der inkluderer Goal Mapping, får du alle de redskaber, du har brug for til at finde dit livsformål og opnå en vedvarende, positiv livstransformation. Du får adgang til en verden af brugbare værktøjer, som du kan tage med dig allerede fra første session.

Har du længe ønsket at komme videre i dit liv? Og mærker du et behov for at få et kærligt spark bagi til at få handlet på det, der gør dig glad, så er et FYRVEJEN-forløb helt sikkert noget for dig!

Praktiske informationer

Når du har tilmeldt dig FYRVEJEN, får du i din første session adgang til dit online materiale som du kan tilgå både fra din telefon og computer.

Du skal regne med at bruge 10-15 min. dagligt på at implementere de nye metoder, og at du aldrig har prøvet noget der ligner! Du vil nemlig skabe DIN EGEN VEJ.

Pris og booking

Prisen for et FYRVEJEN-forløb