HVAD ER GOAL MAPPING?

HVAD ER DIN STØRSTE DRØM

For at leve det liv du drømmer om, må du først have en drøm. At vide hvad du virkelig ønsker dig, er en af de vigtigste lektioner i livet. Ofte har vi ubevidst fokus på det vi ikke ønsker.

Goal Mapping er en unik målsætnings metode, som ved hjælp af 7 enkle trin kan hjælpe dig med at blive bevidst om hvad du virkelig ønsker og sætte et positivt mål til at opnå hvad som helst, du måtte drømme om i hvilket som helst område af dit liv.

VISUALISER DINE MÅL & DRØMME

Goal Mapping metoden adskiller sig først og fremmest fra andre målsætningsteknikker ved, at du arbejder med dine mål i både ord og billeder. Et Goal Map består af to skabeloner, der aktiverer hver sin hjernehalvdel, idet du skriver dine mål på den ene og tegner/sætter billeder på den anden. Visualiser din drøm med din højre hjernehalvdel og organiser planen med din venstre. Det er balancen som styrkes i mellem begge hjernehalvdele, der er med til at gøre Goal Mapping så effektivt

FORBIND DINE BEVIDST VALGTE MÅL, MED DIN UNDERBEVIDSTHED

Goal Mapping er designet til at forbinde dine bevidst valgte mål med underbevidstheden. Underbevidstheden fungerer som en hjælpsom autopilot, når en bevidst beslutning er taget eller et mål er fastlagt, vil den kontinuerligt arbejde på at få opfyldt det mål. Mange af os har en tendens til at fokusere på det, vi gerne vil undgå. Det styrer underbevidstheden så i mod. Det svarer til negativ målsætning. Goal Mapping hjælper dig til at fokusere positivt på dit mål, det du gerne vil opnå og aktiverer dermed hele hjernen og skaber balance.

GOAL MAPPING ER SJOVT, ENKELT OG EFFEKTIVT

Goal mapping systemet er skabt af britiske Brian Mayne og er nået ud til over 5 millioner mennesker fra hele verden, herunder verdenskendte atleter, 500.000 skolebørn, førende virksomheder som Microsoft, Siemens og Coca-Cola, samt et utal af enkeltindivider. Det har hjulpet folk i hele verden med at fremme deres karriere, booste deres helbred, øge deres selvværd, tabe sig i vægt, opnå resultater inden for sport, uddannelse, slippe negative tankemønstre, opbygge økonomisk uafhængighed, finde sit formål, holde op med at ryge, blive en bedre mor, chef, kæreste og meget, meget mere.

FIND VEJ OG SÆT EN GLAD KURS 

Kom i gang med det samme, gå til fanen START NU, eller klik på logo herunder.